Mine!

Mine!

Mine! és una banda formada per quatre joves músics que han dedicat la seva vida a la música i que tenen la voluntat de seguir fent-ho. De moment ja se'ls considera com un dels grups referents de la nova onada de música en català, després de guanyar el concurs Sona9 de 2009. Mine! no és un altre grup de Pop.

Actualment es troben immersos en la presentació del seu primer LP oficial oficial "Un brindis pel nen androide" [Música Gobal 2010], producido por Ricky Falkner, productor per excel·lència de l'actualitat pop-experimental estatal i membre de Standstill. La seva gira ja els ha portat a escenaris de la talla del Palau de la Música, el BAM, el Festival de Guitarra, el Festival Cambrirock, el Festival Emergent, el aMt, el Festival Acústica o el Mercat de Música Viva de Vic, així com a compartir cartell amb grans noms de l'escena nacional [Los Planetas, Love of Lesbian, Quimi Portet, Maika Makovski i Sidonie] i internacional [Cesaria Evora i Jil is Lucky].

Les seves influències són moltes i a vegades es confonen entre sí: la fanfàrria vocal dels Beach Boys o el toc "croonerpunk" de the Smiths, el retrofuturisme de Blur o el barroquisme de Love, la galàxia de Sisa o l'elegància dels Zombies. Tot un misteri embolicat en unes lletres que parlen de la lenta pèrdua de l'adolescència, a vegades des d'una "mirada màgica", o des d'una posició cínica i alhora optimista.

http://www.myspace.com/minetheband
http://www.youtube.com/user/theyellowgate?feature=mhum