DostoposDostopos


SOBRE DOSTOPOS
Dostopos és un projecte creat per l'Ana Pfaff i l'Ariadna Ribas. El col.lectiu neix amb la voluntat de treballar la relació entre imatge i música en formats com el videoclip o la videoprojecció, i mica en mica es va obrint a altres camps, com el documental.

La principal característica de Dostopos és que treballem des del muntatge i generalment fem ús de la pràctica del found footage o el collage animat.
En les ocasions en què decidim treballar amb imatges pròpies, solem fer-ho desde formats accessibles i sense gran necessitat d'equip de rodatge, com el súper 8 o les càmeres domèstiques.

Dostopos es un proyecto creado por Ana Pfaff y Ariadna Ribas.
El colectivo nace con la voluntad de trabajar la relación entre imagen y música en formatos como el videoclip o la videoproyección, y poco a poco se va abriendo a otros campos, como el documental.

La principal carcterística de Dostopos es que trabajamos desde el montaje y por ello generalmente hacemos uso de la práctica del found footage o el collage animado.
En las ocasiones en que decidimos trabajar con imágenes propias solemos acercarnos a formatos accesibles y sin gran necesidad de equipo de rodaje como el súper-8 o las cámaras domésticas.


WEBS
www.dostopos.info / www.anapfaff.info / www.arirs.info