INFRA DOS

INFRA DOS

Música: Max Richter (Infra)

Dúo de dansa contemporanea , a partir de l’investigació de les sensacions del cos hem creat una peça de dansa  nomenada INFRA DOS( per sota de la pell).

Som dos ballarins amb maduresa artística formada a través de  la dansa contemporanea i a la vegada utiliza aquesta peça per  unir l’expressió de dos cultures diferents , latino america i Europa. La creació d’aquesta peça comença a partir de totes  aquestes sensacions que portem dins del nostre cos, ira, passió, sensibilitat, seducció, com pot arribar a crear una história dins nostre amb només una olor, una acaricia o una mirada.
Desde aquí volem mostrar com dos persones , dos cossos parlen a partir dels  estímols  provocats per la part menys controlada de nosaltres, la que es trova sota la nostre pell.

El motiu pel qual volem participar en aquest proyecte es perque volem compartir el nostre resultat creatiu i la nostre propia experiencia a partir de la nostre peça i poder fer-ho  arribar .

Coreográfos:
Carlos Bonilla
Raquel Anguita

Bailarines:
Carlos Bonilla
Raquel Anguita

Carlos Bonilla

Estudios Danza:
2010-11
Ballet y contemporáneo  AREA espacio de danza y Eulalia Blasi
Invitado clases maestras Pepe Hevia
2009-2008
Clase permanente de ballet compañía nacional de danza  ( CND )
2009  
Luis Piedra (  Costa rica )
2008
Fernando Hurtado (España)
2007
Octubre, Diciembre clases de Ballet en   MACHOLA Gisela Estrada ( El Salvador )
2005-2006.   
Comencé mis estudios de danza multiple, en el estudio Humanun Tempore. Donde recibí clases:
Ritmos , Contemporáneo, Jazz, Comtepo-jazz, Ballet
2004. 
Comencé mis estudios de danza contemporánea, en el grupo de danza contemporánea       de la Universidad   Centro americana José Simeón Cañas UCA, Mario Salazar (El Salvador)
2003.
baile popular  (Educación informal)

 

Raquel Anguita López

Realitza els estudis de Formació Professional de dansa contemporània a l’escola Area,Espai de dansa i creació, Associació per la recerca educativa en les arts escèniques, a Barcelona, impartint classes amb reconegusts professors : Helena Lizari, Ana Buitrago, Anne Morin, Susan Kempster, Gema Díaz, Maurice Fraga, Bebeto Cidra, Carles Salas, Iris Heitzinger, Sònia Rodríguez, Sebastián García Ferro, Fabiana Caprioti, Jesus Cobos, Mauro Barahona, Cecilia Colacrai, Esther Forment, Ester Momblant, Mariana Giustina, Daftna Rathouse, Diego Leiva, Sonia Rodriguez, Herve Costa, Nathalie Labiano, Aimar Perez, Andrés Corxero i Rosa Muñoz, Olga Alvarez, Chari Portero....
Dansa teatre amb Mercè Boronat.
Flamenc,Jose de la Vega ,Barcelona,a L’espiral,escola de Salt, Girona amb Juan Carlos Lérida,Comèdia Musical a l’escola Coco Comin,Barcelona, impartint classes de bal      let,jazz, hip-hop, claqué, cant, interpretació i sevillanes.Hip-Hop a l’escola
ORTHOS de Barcelona, titulació en Dance ProfessionalBallarina  Hip hop Durant  vuit anys a Girona.


Links:

http://www.youtube.com/user/rachel3dk?blend=23&ob=5   http://www.youtube.com/watch?v=pIhHGfHvvug